0 Termék

MATRICÁK

Kosár

Hogy legyen csajos bukósisakod, akár 2000 Forintból?

Szerző: | Motoros sisak dekoráció | 0 hozzászólás

Csajos bukósisak után keresgélsz? Jó helyen jársz, ebben a cikkben két opciót ajánlunk a számodra, hogy igazán csajos sisakod lehessen! Egyúttal írunk arról is, vajon léteznek-e női sisakok, van-e különbség a férfi modellekhez képest (vagy netán ez csak marketing fogás lenne?).

Olvass tovább és a cikkben nem csak tanácsot adunk, de a linkeket követve akár már ma megteheted az első lépést, hogy egyedi, csajos bukósisakod legyen!

csajos bukósisakok

Női és férfi bukósisakok

Első gondolatunk az lehet, hogy a hölgyek eltérő (kisebb, vékonyabb) fejformája indokot adhat arra, hogy a gyártók kifejezetten nők számára is gyártsanak bukósisakokat.

Az elképzelés alapvetően nem rossz, az igazság azonban az, hogy az anatómiai eltérés nem olyan jelentős, hogy indokolt legyen külön hölgyek számára bukósisakot fejleszteni, gyártani.

Csajos bukósisak = női bukósisak?

Végeztünk egy rövidebb kutatást: megnéztük, mit hoz fel a kereső, ha valaki női sisakokra keres. Az eredmények zöme ugyanolyan bukósisak volt, mint amit egyébként férfiak hordanak – csak rózsaszínben.

A sisakok részletes leírásánál 99%-ban még csak említést sem találtunk a sisak „női mivoltára” vonatkozóan.

A női megnevezés elsősorban tehát a színnek szólt, mintsem magának a sisak kialakításának. Ez sok hölgy vásárlók számára biztosan imponáló, de alapjában véve nem indokolja a „női” megnevezést – és eseténként a drágább árcédulát.

Ha csajos bukósisakot szeretnénk, akkor tehát nem szükséges leszűkíteni a keresést csupán nőinek mondott sisakokra – elérhetjük a csajos megjelenést máshogy is – erről jön a folytatás.

 

Hogyan legyen csajos bukósisakod?

Csajos bukósisakot tehát nem műszakilag tudunk elérni, hanem – amire legtöbben gondolunk – külső megjelenésben.

Erre alapvetően két opció létezik: bukósisak festés vagy bukósisak matricázás.

A bukósisak festés költségesebb, viszont nagyobb teret ad a kreativitásnak. A matricázás ezzel szemben olcsóbb megoldás, kisebb lehetőségekkel.

Csajos bukósisak – festéssel

Ha komplexebb elképzeléseid vannak, amelyek a sisak teljes felületét érintik (nem csak egy-egy kisebb ábra, név, felirat stb.), akkor ehhez lehetőséget a festés biztosít.

3D-s látványterveken tudjuk prezentálni számodra a grafikai terveket – amelyet addig finomítunk, ameddig azt nem mondod: “Igen, pont ilyent szerettem volna!” Egyedi mintádnak csak a képzelet szabhat határt!

A festés helyileg Budapesten történik, így ide kell eljuttatnod a sisakod – vagy szívesen segítünk egy új beszerzésében is.

 

Csajos bukósisak – matricázással, saját kezűleg

Ha számodra már egy kisebb minta is boldogságot okoz, akkor gondolkozz matricákban!

Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy kínálatunkban ne csak halálfejek és egyéb férfias minták legyenek megtalálhatók, de nőies minták is.

Így cicás, kutyás, pillangós, virágos minták mind-mind megtalálhatók az oldalon. Az árak miatt sem kell nagyon aggódni, akár már 2000 Forintból (postával együtt!) csajos bukósisakod lehet!

ITT TALÁLOD A MATRICÁKAT, KATT!

 

Hasonló tartalmakért kövess minket a közösségi médiában is!

Kapcsolódó írásaink