Notice: Undefined index: disable_ajax_filters in /home/designsby/domains/barthdesigns.hu/public_html/wp-content/plugins/divi-bodycommerce/includes/loader.php on line 11

Notice: Undefined index: disable_ajax_pagination in /home/designsby/domains/barthdesigns.hu/public_html/wp-content/plugins/divi-bodycommerce/includes/modules/divi-ajax-filter/divi-ajax-filter.php on line 130
Szállítási és fizetési információk - Barth designs

Szállítási információk

Szállítás – Magyarországra

Matricák esetén Magyarországra a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 799 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában. A postára adás ideje normál esetben 3-5 munkanap. Amennyien sürgős lenne a rendelésed, úgy gyorsabb szállítást is választhatsz 2 munkanapon belüli postára adási idővel. Ennek ára 1099 Ft.

A szállítás 10.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 5.000 Forint.

Szállítás – külföldre

Matricák esetén külföldre a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 2.999 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában. A postára adás ideje megegyezik a belföldi szállítási határidőkkel: 3-5 vagy 2 napos szállítás választható.

A szállítás 15.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 15.000 Forint.

Fizetési információk

Fizetés az oldalon

Az oldalon bankkártyás fizetési rendszer működik, melyet az OTP Mobil Kft. biztosít. A fizetési oldalon minden részlet megtalálható a fizetéssel kapcsolatban.

Ha szívesebben fizetnél utalással – nincs probléma, kérlek jelezd nekünk emailben, facebookon és küldünk díjbekérőt megrendelésedhez.