Szállítási információk

Szállítás – Magyarországra

Matricák esetén Magyarországra a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 799 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában.

A szállítás 10.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 5.000 Forint.

Szállítás – külföldre

Matricák esetén külföldre a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 2.999 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában.

A szállítás 15.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 15.000 Forint.

Fizetési információk

Fizetés az oldalon

Az oldalon bankkártyás fizetési rendszer működik, melyet az OTP Mobil Kft. biztosít. A fizetési oldalon minden részlet megtalálható a fizetéssel kapcsolatban.

Ha szívesebben fizetnél utalással – nincs probléma, kérlek jelezd nekünk emailben, facebookon és küldünk díjbekérőt megrendelésedhez.