0 Termék

Szállítási információk

Szállítás – Magyarországra

A webshopban Magyarországra a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 999 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában. A postára adás ideje normál esetben 3-5 munkanap. (Történhet hamarabb is, aktuális leterheltségtől függően.)

A levelek legalább 85%-át a feladást követő munkanap, legalább 97%-át a feladást követő harmadik munkanap végéig kézbesíti a Posta, vagy megkíséreli azok kézbesítését.

A szállítás 10.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Fontos tanács: a posta a küldményeket nagyrészt a postaládába dobja be. Amennyiben nem találja a rendeléskor megadott, így általunk a borítékra írt nevet, a küldemény visszaérkezik hozzánk.

FONTOS: Amennyiben a Magyar Posta által valamilyen okból a küldemény visszakézbesítésre kerül hozzánk, a következő eljárást alkalmazzuk (ÁSZF 6.9. szerint):

Visszaérkezést követően fotót készítünk a címzésről. Amennyiben az különbözik a Vásárló által megadottakkal, úgy extra költség nélkül ismételten elküldjük a küldeményt a korrigált címzéssel a Vásárlónak.

Amennyiben azonban a küldeményre került címzés helyes és nem mi, hibáztunk, hanem vagy a Vásárló, vagy a Posta okán került visszakézbesítésre, úgy a Vásárlót terheli az újraküldés költsége.

Amennyiben azonban a küldeményre került címzés helyes és vagy a Vásárló, vagy a Posta okán került visszakézbesítésre, úgy a Vásárlót terheli az újraküldés költsége.

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 5.000 Forint.

Jelenleg nincs lehetőség külföldre való szállításra

A webshop-termékek esetén külföldre a szállítási költség 10.000 Ft rendelési összeg alatt 2.999 Ft. A szállítást a Magyar Posta végzi – elsőbbségi, ajánlott küldemény formájában. A postára adás ideje megegyezik a belföldi szállítási határidőkkel: 3-5 vagy 2 napos szállítás választható (ez utóbbi a járvány idején nem elérhető).

A szállítás 15.000 Ft rendelési összeg felett INGYENES!

Egyedi bukósisak festés esetén a festendő bukósisakot Budapestre kell eljuttatni személyesen vagy postai úton. Átvétel ugyanúgy zajlik – előzetes egyeztetés után átvehető a műhelyben vagy postázzuk – ennek költsége a vevőt terheli, költsége 15.000 Forint.

Fizetési információk

Minimális rendelési összeg

Webshopunkban a minimális megrendelési összeg 2.000 Forint, amely postaköltség nélkül értendő. Az ennél alacsonyabb összegű rendeléseket sajnos nem áll módunkban teljesíteni.

Fizetés az oldalon

Az oldalon bankkártyás fizetési rendszer működik, melyet az OTP Mobil Kft. biztosít. A kosárba helyezést követően megjelenő fizetési oldalon minden részlet megtalálható a fizetéssel kapcsolatban.

Ha szívesebben fizetnél utalással – nincs probléma, kérlek jelezd nekünk emailben és küldünk díjbekérőt megrendelésedhez.