0 Termék

Rendelhető sisak dekor vinyl matricák

Gyorsan, egyszerűen és olcsón szeretnél magadnak egy bukósisakot, ami egyedi? Itt több témában is találsz sisak dekor matricákat, amikkel egyedi külsőt varázsolhatsz a bukósisakodnak.

Bátran válogass, dekorálj

Kész bukósisak matricák

Több féle színben rendelhetők, lásd az egyes matricák termékoldalán.

A szállítási és fizetési információkat megtalálod itt.

1–20 termék, összesen 722 db

A matricák átlátszó hátterűek!

Tippek, trökkök, jótanácsok

Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt, hogy segítsünk Neked a matricák szakszerű alkalmazásában!

A

Vedd szemügyre sisakod, és próbáld meg lemérni, mekkora területre szeretnél matricát helyezni

A

Olyan helyre próbáld felhelyezni a matricát, ahol a legkevesebb töréspont és szellőző van és a legsimább a felület (sisaktól függ, hogy ez oldalt vagy hátul van-e)

A

Alapigazság: minél kisebb a matrica, annál könnyebben tudod felrakni

A

Ha több soros szöveget szeretnél (pl idézet), érdemes több részből összeállítani a mintát, és ezeket egyesével felragasztani

A

Ha komplexebb mintát szeretnél, akkor mindenképp meggondolandó a festés

A

Ha úgy gondolod, el is távolíthatod a matricát. Bár erősen ragad és nem olyan könnyű, mint a hagyományos matricákat, de megoldható - nyom nélkül eltávolítható

Hogyan tudod felragasztani a matricákat?

A hagyományos, 2 rétegű matricákkal ellentétben az itt található matricák 3 rétegből állnak. Hordozópapír, maga a matrica és a transzferfólia.

Amire szükséged lesz a felragasztáshoz:

Tisztítószer, maga a matrica és az ujjaid! Leválasztod a hordozópapírt, a helyére igazítod a matricát, az ujjaddal odasimítod (erőteljes mozdulatokkal), majd leválasztod a transzferfóliát.

Amire figyelj: nem a fóliának nem kell a teljes felületen felsimulnia, hanem a matricának. Így csak arra figyelj, hogy a matrica legyen buborékmentesen fent, az átlátszó fólia úgyis csak segédeszköz és lekerül a sisakról.