0 Termék

Bukósisak matricák

Ezen az oldalon a bukósisak matricákról olvashatsz, illetve megnézheted, milyen egyedi és sablon matricákat kínálunk számodra.

Lássuk, milyen bukósisak matricákat kínálunk számodra!

Speciális, vinyl alapú, 3 rétegű, időjárásálló matricákból választhatsz: sabon vagy egyedi mintákban. Továbbá fényvisszaverő csíkokat, matricákat ia találsz nálunk!

Bukósisak matrica szettek

Ebben a kategóriában előre megtervezett grafikák, és formák  szerepelnek, amelyeket “mozaikolva” felragasztva egyedi hatást érhetsz el. Bővebben olvashatsz a matricákról kattintás után.

Egyedi minták, feliratok

Ha egyedi feliratot szeretnél (például a neved, beceneved, kedvenc idézeted, rajtszámod stb.) vagy esetleg egy saját, egyedileg tervezett logóval dekorálnád a bukósisakod, akkor nézz be!

Fényvisszaverő/láthatósági matricák

Lehetőséged van fényvisszaverő matricával dekorálni a bukósisakod. FONTOS: dekorálás előtt mindig tájékozódj alkalmazhatóságuk aktuális szabályairól!

 

jótanácsok a matricák alkalmazásához

Tippek, trükkök, jótanácsok

A

Vedd szemügyre sisakod, és próbáld meg lemérni, mekkora területre szeretnél matricát helyezni

A

Olyan helyre próbáld felhelyezni a matricát, ahol a legkevesebb töréspont és szellőző van és a legsimább a felület (sisaktól függ, hogy ez oldalt vagy hátul van-e)

A

Alapigazság: minél kisebb a matrica, annál könnyebben tudod felrakni

A

Ha több soros szöveget szeretnél (pl idézet), érdemes több részből összeállítani a mintát, és ezeket egyesével felragasztani

A

Ha komplexebb mintát szeretnél, akkor mindenképp meggondolandó a festés

A

Ha úgy gondolod, el is távolíthatod a matricát. Bár erősen ragad és nem olyan könnyű, mint a hagyományos matricákat, de megoldható - nyom nélkül eltávolítható

Hogyan tudod felragasztani a matricákat?

A hagyományos, 2 rétegű matricákkal ellentétben az itt található matricák 3 rétegből állnak. Hordozópapír, maga a matrica és a transzferfólia.

Amire szükséged lesz a felragasztáshoz:

Tisztítószer, maga a matrica és az ujjaid!Leválasztod a hordozópapírt, a helyére igazítod a matricát, az ujjaddal odasimítod (erőteljes mozdulatokkal), majd leválasztod a transzferfóliát.

Amire figyelj: nem a fóliának nem kell a teljes felületen felsimulnia, hanem a matricának. Így csak arra figyelj, hogy a matrica legyen buborékmentesen fent, az átlátszó fólia úgyis csak segédeszköz és lekerül a sisakról.

 

Ha egyéb kérésed, kérdésed lenne, ne habozz, írj nekünk!

Minden egyedi kérést szívesen fogadunk és igyekszünk segíteni, legalább irányt mutatni a megvalósíthatóságról.

Szóval írj bátran, ötleteljünk együtt! 🙂