0 Termék

MATRICÁK

Kosár

Kiknek készül egyedi bukósisak design, kik az ügyfeleink?

Szerző: | Motoros sisak dekoráció | 0 hozzászólás

Mióta egyedi bukósisak designok készítésével foglalkozunk, sok féle ember “megfordult már” virtuális irodánkban. (Nem vagyunk ugyanis helyhez kötve, online dolgozunk, emailen vagy Facebook üzenetben lehet minket legkönnyebben elérni).

Voltak, akik hobbijuknak, a motorozásnak hódolva szerettek volna egy egyedi mintát a sisakjukra, voltak, akik a biztonság érdekében választottak minket (erről bővebben lesz szó a cikkben). De sok gokartversenyzők sőt profi autó- és motorversenyző is bizalmat szavazott már nekünk. Lássuk, hogy Neked miért lehet érdekes, érdemes egyedi bukósisak designt választani!

bukósisak design

Nekem való az egyedi bukósisak design?

Mindjárt az elején nézzünk egy gyors listát, mikor lehet érdekes, érdemes elgondolkodnod az egyedi bukósisak designon.

  • Ha szereted az egyediséget,
  • ha szeretnél egy kicsit “más lenni, mint mások”,
  • ha fontos számodra a biztonságod a közutakon és szeretnél tenni is érte,
  • ha szeretnél kitűnni a versenypályákon,
  • ha szeretnéd, hogy felismerjenek, ne csak a “fehér sisakos” versenyző legyél,
  • vagy csak szimplán szeretnél designos bukósisakban motorozni vagy versenyezni.

Akár csak egy pontban is magadra ismertél, akkor a válasz mindenképpen IGEN, érdekes lehet számodra ez a cikk és az egyedi designok világa.

Bukósisak design – utcai motorozáshoz

Utcai motorozás esetén két fő indok lehet egyedi bukósisak design készítésére.

Az első szimplán a divat. Szeretnél egyedibb lenni, szeretnél egy kisebb-nagyobb mintát, esetleg valami személyest a sisakodon tudni.

A másik: a biztonság növelése. Igen, talán elsőre furcsán hangzik, de bizony sisakod színe, mintája a biztonságodra is kihat. Alapvetően a világosabb színek biztonságosabbak, mint a sötétek. Erről írtunk már a matt fekete bukósisakokról szóló cikkünkben is (többek között).

Továbbá, nem csak a sisak alapszíne, de az azon lévő – vagy nem lévő – láthatósági matricák, fényvisszaverő elemek szerepe sem elhanyagolható. És akkor még finoman fogalmaztunk: a felmérések szerint 37%-al kisebb eséllyel balesetezik az, akinek valamilyen fényvisszaverő elem található az öltözékén. Azért ez nem kevés! 

Bukósisak design – versenyzéshez

Valószínűleg ez a szakasz elég egyértelmű. Nem sok egyszínűsisakban versenyző pilótát látni a versenypályákon, nemde?

A sisak gyakorlatilag a versenyző identitásának része. Erről azonosítható be és ismerhető fel. Akár egy egész pályafutáson át megtartható egy design (Senna, Schumacher – hogy csak két példát említsünk), de vannak versenyzők, akik szinte állandóan variálják a bukósisak designt.

Továbbá, a szponzorok megszerzése, megtartása is könnyebb, ha egy látványos, igényes minta mellé kerülhet fel a logó, nem pedig csak egy üres fehér sisakon “díszeleg” egy elárvult logó. A benyomás egész más, nem is kérdés.

Lényeg a lényeg, akár amatőr akár profi szinten versenyzel, egy egyedi bukósisak design előbb-utóbb elengedhetetlen lesz.

Erre a célra leginkább a festés ajánlható, hiszen a matricák nem minden bajnokságban megengedettek. Erről mindenképp tájékozódj, mielőtt döntesz a dekorálás módjáról.

Ha a festés mellett döntesz, akkor arról ezen az oldalon találsz további információt – 3D-s sisakgrafika-tervezéssel és profi festővel várjuk megkeresésed!

Hasonló tartalmakért kövess minket a közösségi médiában is!

Kapcsolódó írásaink