0 Termék

MATRICÁK

Kosár

Fényvisszaverők babakocsira: matricák, amelyek segítik a láthatóságot

Szerző: | Matrica-tudástár | 0 hozzászólás

Ebben a cikkben a fényvisszaverők babakocsira ragasztását járjuk körbe – olyan matricákat mutatunk, amelyek segítsévégel sokat javíthatunk a babakocsik láthatóságán, igyekezvén nagyobb biztonságot elérni. Számos opció van a babakocsik dekorálására, ami nem csak látványos, de fényvisszaverő matricák használata esetén hasznos is. Lássuk a részleteket!

fényvisszaverő babakocsira

Láthatósági matricák, fényvisszaverő matricák típusai

Nem minden láthatósági matrica egyforma. Léteznek olyan matricák, amik éjjeli, és olyanok is, amelyek nappali körülmények között biztosítanak jobb láthatóságot.

Nappali körülmények között az élénk (fluo) színek nyújtanak jó megoldást, míg a hajnali, szürkületi, éjjeli, esős helyzetekben a fényvisszaverő, az úgynevezett láthatósági matricák  (prizma matricék) használata jelent előnyt.

Részletesen olvashattok ezekről a következő cikkünkben: láthatósági matricák.

 

Fényvisszaverők babakocsira: lehetőségekek és választék

A fényvisszaverők babakocsira szerelése a legegyszerűbb módon matricák formájában történhet. Az öntapadós hátoldalnak köszönhetően számos matrica közül választhatunk, amelyek ideális megoldást nyújtanak a jobb láthatósághoz.

A babakocsi több részére is ragaszthatunk belőlük – túlzásba azért ne vigyük, hiszen jóból is megárt a sok, ahogy azt a mondás tartja.

A választékról: sem szín, sem méret nem fog minket korlátozni, számos különféle formájú és színű matricát találtok a weboldalunkon, webshopunkban. A legkeresettebbek talán a neonsárga és a fehér színek, de a kék, zöld, piros, borostyánsárga, narancssárga színű fényvisszaverők babakocsira ragasztása is jó döntés – hiszen ezen színek is erősen visszaverik a fényt, prizmás felületüknek köszönetően.

Fényvisszaverők babakocsira – ajánló 1.: feliratok

Első ajánlott termékünk babakocsikra: fényvisszaverő karakterek. Miért ne lehetne egyszerre jópofa dekoráció is egyben a fényvisszaverő matrica? Kérhetünk fényvisszaverő betű matricákat, karaktereket, amelyekből kirakhatjuk babócánk nevét, becenevét. Kategória-ajánló:

Példa felhasználásra:

Fényvisszaverők babakocsira – ajánló 2.: nyilak

A következő opció lehet, ha öntapadós, fényvisszaverő nyilakat ragasztunk a babakocsira. Fényvisszaverő matricákból számos nyíl formájú található a webshopban, színekből és méretekből sincs hiány választékban. íme néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Nyilak 1. fehér fényvisszaverő matrica szett 1

Fehér fényvisszaverő nyilak

nyilak piros fényvisszaverő matrica szett

piros fényvisszaverő nyilak

nyilak 2 kék fényvisszaverő matrica szett

kék fényvisszaverő nyilak

nyilak zöld fényvisszaverő matrica szett

zöld fényvisszaverő nyilak

Fényvisszaverők babakocsira – ajánló 3.: csíkok

De ha egyszerűbbre, letisztultabbra szeretnénk venni a designt, akkor sincs miért aggódnunk. Kaphatók ugyanis fényvisszaverő csíkok webshopunkban: különféle színben és hosszban. Kék, neon sárga, zöld, piros, fehér. A következő két terméklink segítségével az erősen és a mérsékelten fényvisszaverő csíkok oldalára juthatunk, és itt érhetjük el a további választékot is.

Jó böngészést kívánunk – ha esetleg egyedi elképzelések lennének a fényvisszaverők babakocsira ragasztását illetően (egyedi minta, design), keressetek minket bátran a fenti “Kapcsolat” menüpont segítségével!

 

fényvisszaverő csík öntapadós

Erősen fényvisszaverő matrica csíkok

mérsékelten fényvisszaverő csíkok 2

Mérsékelten fényvisszaverő matrica csíkok