0 Termék

Állatos autó matrica

Webshopunkban több féle állatos autó matricát találsz. Ezeket összegyűjtöttük Neked egy helyen, alább. Illetve, ha esetleg nem találnád, amit keresel, segítünk a megvalósításban!

Görgess le a részletekért!

 

Legnépszerűbb állatos autó matricáink egyértelműen a kutyás és a cicás matricák. Ezekre a matricákra külön termékkategóriát hoztunk létre, melyeket az alábbi két gomb segítségével érhetsz el:

Cicás autó matrica (hamarosan)

Ha esetleg nem kutyás-cicás autómatricában gondolkozol, hanem egyéb állatos autó matrica ötleted, kérésed van, akkor sem kell aggódnod! Olvass tovább, hogy segíthessünk!

További állatos autó matrica

Annak érdekében, hogy könnyed és egyszerű formában tudjuk megkérdezni Tőled, milyen – esetleg egyedi – állatos autó matricát szeretnél, készítettünk egy interaktív kérdéssort, ezt alább találod. Ha van képed, fotód, akkor azt is csatolhatod, illetve várjuk leírásod is! Válaszaid beérkezése után rövidesen emailes formában fogjuk megküldeni meglátásainkat, árajánlatunkat.

?

ÁLLATOS AUTÓ MATRICA

Interaktív kérdéssor segít összegezni, milyen állatos autó matricát szeretnél. A kérdéssor végén név és email cím megadásával jutnak el hozzánk válaszaid - pár napon belül pedig emailen keresztül fogjuk megküldeni visszajelzésünket, árajánlatunkat.

VÁGJUNK BELE!

0$

Köszönjük, megkaptuk válaszaidat, pár napon belül jelentkezünk a visszajelzéssel az általad megadott email címre!

Milyen állatról szeretnél matricát autódra?

Például ló, oroszlán, zebra, béka, panda stb.

Kérlek töltsd ki a mezőt a továbblépéshez!

Tudsz esetleg képet csatolni arról, pontosan milyen állatos matricát szeretnél?

Kérlek töltsd ki a mezőt a továbblépéshez!

Kép tallózása

Maximum 2 képet tölthetsz fel jpg, png vagy gif formátumban!

Kérlek töltsd ki a mezőt a továbblépéshez!

Leírás

Írd le kérlek, milyen elképzeléseid vannak a matricáról!

Kérlek töltsd ki a mezőt a továbblépéshez!

Szuper, meg is vagyunk!

Nincs más hátra, mint hogy neved és email címed megadásával eljuttasd hozzánk az űrlapot. Pár napon belül küldjük visszajelzésünket, emailben!

Nem maradt más, minthogy neved és email címed megadásával elküldd számunkra az űrlapot. Pár napon belül jelentkezünk a visszajelzéssel!

Olvasható a láblécben elhelyezett linken.

Summary

Leírás Information Mennyiség Price
Discount :
Total :

FONTOS!

A minimális megrendelési összeg egyedi matricák esetén is 2000 Ft + Postaköltség.

Ennek megfelelően a darabszám kis méretű matricák esetén adott esetben minimálisan 2.

Amit a matricákról tudni érdemes: tartós vinyl fóliából kerülnek vágásra, vágógép segítségével. Ez a technológia biztosítja a kültéri használatot, ugyanakkor limitálja is, milyen grafikáka, minta tud elkészülni.

Küldd el (csatold a fenti interaktív űrlap segítségével) számunkra azt a képet vagy fotót, amiből állatos autó matricát szeretnél. Szívesen vetünk rá egy pillantást, és segítünk megállapítani, hogy megvalósítható-e a kérésed. Az is előfordulhat, hogy vágó technikával nem megvalósítható a kérésed, de “sima” matricát tudunk belőle készíteni (nyomtatni). Ez kevésbé alkalmas autókra (hamarabb leválik, nem annyira tartós). Ugyanakkor más felületekre használható.

Azt fontos megemlíteni, hogy jogvédett, licencelt képeket, logókat nem tudunk vágni. Kivéve persze akkor, ha rendelkezel a megfelelő engedélyekkel az adott cégtől, márkától.

Ha esetleg nevet, becenevet szeretnél a matrica alá-fölé-mellé ragasztani, annak sincs akadálya, megoldjuk (több féle betűtípusból, színből választhatsz)!

Ne habozz, töltsd ki az űrlapot a “Vágjunk bele!” gomb segítségével és mindenképpen fogunk tudni segíteni az irányban.

A lényeg, hogy a legjobb helyen vagy, ha állatos autó matricát szeretnél! 😉