0 Termék

Vásárlói visszajelzések

Összegyűjtöttünk néhány véleményt, visszajelzést, melyek az évek során kedves Vásárlóinktól érkeztek. Nagyon köszönünk minden időt, energiát, melyet a vélemények megírására szántatok! Mi legalább annyira nagy örömmel fogadtuk soraitokat, mint Ti az oldalon vásárolt termékeket!

Szóval hála és köszönet! 🙂

Vásárlói vélemények – köszönet!

Konrád

“Úristen nagyon jó lett!😍 nagyon szépen köszönöm! Ez egy csillagos 5 vélemény 😁” (2024.)

Dóri

Ez a hozzáállás egész egyszerűen fantasztikus 🙂 Már itt is van a matrica. Hálás köszönet a rugalmasságért és gyorsaságért. Máskor is TITEKET foglak választani 🙂” (2023.)

Dániel

“Az általam megtervezett mintákat szerettem volna rávarázsolni a biciklimre, ebben segítettek nagyon kedvesen, figyelmesen, és precízen. A végeredmény professzionális lett. Köszönöm szépen!” (2023.)

Henriett

“Megkaptuk a matricákat és a kedves levelet!! Ritka az ilyen, igazán remek csapat lehettek. Csak így tovább!! 😊 🤗 Matricák pedig gyönyörűen fognak mutatni egy boldog 2 éves kisfiú futóbiciklién.” (2023.)

Peti

“Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a csapattal is! Mikor jeleztem,hogy nem találok járműves motívumokat, ti két nap alatt elém tettetek egy csomót! Szuperek vagytok!” (2023.)

Vilmos

“Más hasonló profilú céggel is kapcsolatba léptem kerékpár matrica miatt, de több nap után sem jeleztek vissza! Júlia a Barth Desings-tól szinte azonnal reagált a megkeresésre, sőt már kész tervekkel válszolt! Gyorsan, rugalmasan, és kiváló minőségben dolgoznak, nagyon hálás vagyok nekik! Mindenkinek szívből ajánlom őket!! :)” (2023.)

Ferenc

“Maximálisan elégedett vagyok a kiválasztott matricákkal!
Nagyon segítőkész a csapat minden tekintetben! Csak ajánlani tudom!” (2023.)

Andrea

“Sok rossz tapasztalat után jutottam el a céghez.
Itt azonnal kaptam a kérdésekre választ .
Nagyon segítőkészek voltak.
Sok kérdésem volt .. mindegyikre türelmesen kedvesen válaszoltak ..
A megrendelt egyedi matrica csodás lett ..
Mindenkinek csak ajánlani tudom .. fogom ..
Nagyon hálás vagyok !” (2023.)

Marcsi

“Egyedi autó és kerékpár matricát rendeltem, amit szuper minőségben és gyorsan megkaptam. Az ügyintéző is nagyon kedves volt. Szívesen rendelek máskor is, csak ajánlani tudom. 5*” (2023.)

Anita

“Meglepően hamar kézhez kaptuk a terméket. Épp olyan, amilyet szerettünk volna. Külön köszönet a szép gesztusért, amivel kézhez kaptuk! Ritka az ilyen. Amennyiben a továbbiakban hasonlóra lesz szükségünk, egészen biztos Titeket választunk. Minden jót kívánok a továbbiakban!” (2023.)

Péter

“Kedves Barthdesigns Csapat! Nagyon nagyok vagytok! Gyors, precíz, proaktív gondolkodás. Adott esetben a megrendelő helyett is gondolkodtok. Mindenkinek így kellene az ügyfelekkel bánni. Annak ellenére, hogy nem volt szükségem az IS feliratra elájultam attól, hogy megküldtétek. A személyre szóló kézzel írt üzenet is egyedi, kicsit személyesebbé teszi a világunkat. Így tovább!” (2023.)

Szilvi

“Kiváló hozzáállás, szuper munka. Egyedi postaláda feliratot rendeltem, amiben Júlia készségesen segítségemre volt. A matrica tökéletes. Gyors kiszállítás. Hálás köszönetem a rendkívül kiemelkedő kiszolgálásért, segítségért. Ha szükség lesz rá, biztosan innen fogok rendelni. Köszönet🙏” (2023.)

Laura

“Eszméletlen gyors válasz és ügyintézés, pedig egyedi matricát rendeltem. Nagyon segítőkész volt az ügyintéző hölgy és mindenre felhívta a figyelmem. Tökéletes lett az elkészült autómatrica is, Anyukám nagyon boldog volt, mikor megkapta. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy őket válassza, hiszen gyorsak és korrektek az árak is! Köszönök mindent! :)” (2022.)

Marietta

“Postaládára választottam matricát. Júlia nagyon segítőkész volt, tanácsokkal látott el. A matrica gyorsan, tökéletes kivitelben készült el. Köszönöm  a segítséget, másoknak is ajánlani fogom a Barth Designs precíz munkáját.” (2022.)

Évi

“Tökéletes, azt kaptam, amit szerettem volna. Gyors, rugalmas és lelkiismeretes cég, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Örülök, hogy rájuk találtam 😊 😊 😊” (2022.)

Zsuzsa

“A jó szerencse segített megtalálni a Barth Designs csapatát. Egy szemüvegem hófehér szárára szerettem volna egy kis feliratot, ami egyedivé teszi azt. Tökéletesen értették mit szeretnék és megvalósították annak ellenére,hogy az általam kért méret erősen próbára tette a műszaki lehetőségeiket. Mindezt nagyon kedvesen és kozmikus sebességgel.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket tiszta szívből.💚(2022.)

Csaba

Tökéletesen elégedett vagyok a megrendelt matricával, azt kaptam amit szerettem volna 😁(2022.)

Hajnesz

Nagyon gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek.  Gyors, kedves kommunikáció.(2022.)

Judit

“Egy átfúrt szekrény ajtó eltakarásához kértem segítséget. Az ajtón lévő mintából volt szükségem a sérülés takarására. Néhány napon belül meg is kaptam a tervet és aztán postán a matricát. Profi,igényes,gyors és nagyon szép munka! Köszönöm!” (2022.)

Zoltán

“Ők a matricázás EDDA művekje, ahol nincs kis buli. Bármilyen kis tétel esetén odateszik magukat.
Köszönöm szépen. Nagyon elégedett vagyok.
(2022.)

Tünde

“Nagyon kedves volt Júlia, segítőkészen válaszolt az e-mailemre. A megrendelt matricákat precíz-tökéletes kivitelezésében kaptam kézhez nagyjából 2 nap múlva ❤️!
Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek!” (2022.)

Fisskeri

“Az autómra rendeltem matricát, amit meglepően gyorsan és gondosan csomagolva megkaptam egy személyes kisérő levél kíséretében. Nem nagy összegű megrendelésem ellenére is kérdés -kérés esetén jelezték segítőkészségüket a továbbiakban, amit maximálisan értékelek.  Köszönöm.” (2022.)

Viki

“Autóra rendeltem matricát friss jogsihoz, nagyon kedves a szöveg, nem a hagyományos T 🙂 Hamar megérkezett és akció is volt. Ami nagyon jól esett a kézzel írott köszönet a vásárlásért és az ünnepi jókívánsáok 🤗karácsony előtt rendeltem ajándékba. Máskor is tőletek fogok rendelni. Köszönök szépen mindent!(2022.)

Lilla

“Többször rendeltem már különböző termékeket és mindennel tökéletesen elégedett voltam. A kommunikáció gyors és gördülékeny, az egyedi elképzeléseket gond nélkül megvalósítják, a munka nagyon lelkiismeretes és gyors, a kézhez kapott termékek minősége pedig kifogástalan. Köszönöm az eddigi munkátokat, biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk!” (2021.)

Noémi

“Ha elveszitünk Valakit, hiánya betölti lelkünket, kedves lényét azonnal megpróbáljuk pótolni… Juli, a Barth Designs Munkatársa páratlan kedvességgel, megértéssel, s együttérzéssel állt kérésem mellé, s segitett emléket állítani nekem, így ma már nem egyedül rovom a kilométereket hű bringámmal, hisz őt díszíti a Barth Designs precíz munkáját dicsérő matrica gyűjtemény,  mely igy Szofi cicámat is újra mellém ültette.  :)” (2021.)

Bence

“Egy korábbi rendelésem – mely már akkor nagyon pontosan, rendben, kitűnő minőségben megérkezett – adtam le újra. Csak a levelezést találtam meg, így e-mailben jeleztem, hogy újra szeretném megrendelni a terméket, amire gyakorlatilag azonnal választ is kaptam (hétvégén, esti órákban!), és másnap már úton is volt a csomag!
Most is a legkitűnóbb minőségben, hibátlanul kaptam meg mindent, nagyon örültem, hogy ilyen ügyfélszolgálat is létezik és hogy ezt saját magam tapasztalhattam meg! Maximális az elégedettségem, köszönöm!” (2021.)

Attila

“Egyedi matricát rendeltem amit rövid egyeztetés után meg is kaptam. Tökéletes lett egyszerű felragasztással. Én egy bukósisakra választottam egyedi dizájnt és felragasztva észre sem venni, hogy festés vagy matrica. Ajánlom mindenkinek a szolgáltatást. Gyors, megbízható és egyszerű. R.A.” (2021.)

Örülnénk, ha megosztanád véleményed az oldalról, rendelésről!

2 + 12 =

(A beküldött vélemény nem automatikusan kerül ki az oldalra, beérkezést követően tesszük közzé.)