0 Termék

Vásárlói visszajelzések

Összegyűjtöttünk néhány véleményt, visszajelzést, melyek Kedves Vásárlóinktól érkeztek. Nagyon köszönünk minden időt, energiát, amelyet a vélemények megírására szántak/szántatok! Mi legalább annyira nagy örömmel fogadtuk őket, mint Önök/Ti az oldalon vásárolt termékeket!

Szóval hála és köszönet! 🙂

Lilla

“Többször rendeltem már különböző termékeket és mindennel tökéletesen elégedett voltam. A kommunikáció gyors és gördülékeny, az egyedi elképzeléseket gond nélkül megvalósítják, a munka nagyon lelkiismeretes és gyors, a kézhez kapott termékek minősége pedig kifogástalan. Köszönöm az eddigi munkátokat, biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk!”

Attila

“Egyedi matricát rendeltem amit rövid egyeztetés után meg is kaptam. Tökéletes lett egyszerű felragasztással. Én egy bukósisakra választottam egyedi dizájnt és felragasztva észre sem venni, hogy festés vagy matrica. Ajánlom mindenkinek a szolgáltatást. Gyors, megbízható és egyszerű. R.A.”

Laura

“Eszméletlen gyors válasz és ügyintézés, pedig egyedi matricát rendeltem. Nagyon segítőkész volt az ügyintéző hölgy és mindenre felhívta a figyelmem. Tökéletes lett az elkészült autómatrica is, Anyukám nagyon boldog volt, mikor megkapta. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy őket válassza, hiszen gyorsak és korrektek az árak is! Köszönök mindent! :)”

Tünde

“Nagyon kedves volt Júlia, segítőkészen válaszolt az e-mailemre. A megrendelt matricákat precíz-tökéletes kivitelezésében kaptam kézhez nagyjából 2 nap múlva ❤️!
Maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Marietta

“Postaládára választottam matricát. Júlia nagyon segítőkész volt, tanácsokkal látott el. A matrica gyorsan, tökéletes kivitelben készült el. Köszönöm  a segítséget, másoknak is ajánlani fogom a Barth Designs precíz munkáját.”

Noémi

“Ha elveszitünk Valakit, hiánya betölti lelkünket, kedves lényét azonnal megpróbáljuk pótolni… Juli, a Barth Designs Munkatársa páratlan kedvességgel, megértéssel, s együttérzéssel állt kérésem mellé, s segitett emléket állítani nekem, így ma már nem egyedül rovom a kilométereket hű bringámmal, hisz őt díszíti a Barth Designs precíz munkáját dicsérő matrica gyűjtemény,  mely igy Szofi cicámat is újra mellém ültette.  :)”

Bence

“Egy korábbi rendelésem – mely már akkor nagyon pontosan, rendben, kitűnő minőségben megérkezett – adtam le újra. Csak a levelezést találtam meg, így e-mailben jeleztem, hogy újra szeretném megrendelni a terméket, amire gyakorlatilag azonnal választ is kaptam (hétvégén, esti órákban!), és másnap már úton is volt a csomag!
Most is a legkitűnóbb minőségben, hibátlanul kaptam meg mindent, nagyon örültem, hogy ilyen ügyfélszolgálat is létezik és hogy ezt saját magam tapasztalhattam meg! Maximális az elégedettségem, köszönöm!”

Csaba

Tökéletesen elégedett vagyok a megrendelt matricával, azt kaptam amit szerettem volna 😁

Hajnesz

Nagyon gyors, precíz munka. Csak ajánlani tudom mindenkinek.  Gyors, kedves kommunikáció.

Judit

“Egy átfúrt szekrény ajtó eltakarásához kértem segítséget. Az ajtón lévő mintából volt szükségem a sérülés takarására. Néhány napon belül meg is kaptam a tervet és aztán postán a matricát. Profi,igényes,gyors és nagyon szép munka! Köszönöm!”

Kérlek, oszd meg velünk véleményed az oldalról, rendelésről!

11 + 7 =