0 Termék
barth designs webshop

Bukósisak matricák

Amit tudni érdemes a bukósisak matricákról:

Mivel a fejvédők funkciójukból, formájukból adódóan különösen ívelt felületek, így igen nehéz dolga van bármilyen matricának a tökéletes illeszkedésre. Rég óta foglalkozunk bukósisak-dekorálással – elsősorban festéssel, de újabban apróbb matricákat is készítünk. Tapasztalataink szerint minél kisebb egy matrica, annál inkább lehet sikeres a felhelyezés. Ugyanakkor, a vágógépeknek annál nehezebb dolguk van, minél kisebb egy matrica. Ördögi kör…

Ráadásul ahány sisak, annyi féle ív, görbület, nincs átalános megoldás például a méreteket illetően. Ezért a következő megoldásra jutottunk: különféle apróbb (de még géppel vágható) bukósisak matricákat (szetteket), valamint feliratokat kínálunk erre a célra.

Garanciát nem tudunk vállalni arra, hogy az általad birtokolt sisak és a megvásárolt matrica kompatibilis lesz (vagyis, hogy tökéletes illeszkedéssel fel tudod ragasztani a mintákat). Mivel a matricák ára messze elmarad egy komplett festés árától, így egy próbát megérhet.

Bővebben itt olvashatsz a bukósisak matricákról.

Ha pedig egyedi kérésed lenne, ne habozz használni az egyedi bukósisak matrica oldalunkat!

Szűrők

Matrica típusok

Ár

Minden héten más ajándék!

Rendelésed mellé ajándék termék(ek)et küldünk, méghozzá minden héten mást!

2023. január 30. és február 5. 23:59 között leadott rendelések mellé a következő ajándékot küldjük ki minden vásárlást követően (értékhatártól függetlenül):

ajándék termék január 30-febr5

Eheti ajándékunk még eddig elérhető:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jövő héten új ajándék termékkel várunk, nézz vissza! 🙂