0 Termék
Oldal kiválasztása
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
    Közeleg a Mikulás menu
  • Kosár
  • Fiókom
  • Szállítási és fizetési információk
  • Matricáink tulajdonságai
  • Vásárlói vélemények
  • Kapcsolat
  • ÁSZF
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu
Közeleg a Mikulás menu

Kosár

Matrica nyomtatás ár: mire lehet számítani, mennyi az annyi?

Szerző: | Matrica-tudástár | 0 hozzászólás

Kitaláltad, hogy egyedi matricát szeretnél. Kiváló ötlet – de vajon mennyiből lehet kihozni néhány darab matricát? A matrica nyomtatás árát igen nehéz általánosságban, számszerűen kifejezni a részletek ismerete nélkül, hiszen sok tényező van rá hatással. Ezeket a pontokat vesszük most szépen sorra, hogy képet kaphass és legalább nagyjából tervezhess a költségekkel. Bár konkrét árat nem tudunk Neked adni, de segítünk a tájékozódásban.

matrica nyomtatás ár

A matrica nyomtatás árát talán leginkább befolyásoló tényező: a darabszám

A legtöbb matricás cég nem szívesen töld időt azzal, hogy egy-egy darabos matricák kivitelezésére időt fordítson. Bár sajnálatos, de a döntés logikus: az igényfelmérés, szerkesztés, látványtervezés, majd a kivitelezést követő csomagolás és csomagküldés összességében számottevő csupán néhány darab matrica esetén is. Egyszerűen nem térül meg kisebb rendelések esetén például a minta szerkesztésének ideje (ami akár az egy órás időtartamot is elérheti).

A matrica nyomtatás ár-meghatározása tehát nagyrészt alapul a darabszámon.

Mi amellett, hogy nem vagyunk óriáscég, rendelkezünk egy filozófiával: mindenkinek szeretnénk segíteni. Annak is, aki csak egy apró matricát szeretne a leányzója születésnapjára és annak is, aki esetlegesen 100 darabos céglogós matricacsomagot rendelne.

Őszinték leszünk: összegszerűen nem mindig éri meg ez a vállalás… Ez tény. Viszont az évek során annyi kedves visszajelzés érkezett, csupa-csupa hálás vásárló, akik öröme minden mást felülír. Szeretünk Veletek dolgozni, megismerni a projektjeiteket és lehetőleg megoldást kínálni apróbb megrendelésekre is.

Amíg bírjuk, így folytatjuk! 🙂

De haladjunk tovább, mert a matricanyomtatás árat más tényezők is befolyásolják!

 

Kivitel

Nem kell ezt túlbonyolítani, matrica-matrica, nem? Nem egészen… Beltéren használnád, vagy külföldi alkalmazást tervezel? Megfelelő lesz a papír alapanyag, vagy vinylt szeretnél? Fontos, hogy vízálló legyen, vagy elég, ha csak lepergető? Hát az UV védelemmel mi a helyzet?

Csak néhány kérdés, aminek a megválaszolása módosítja az árat. Nem mindegy ugyanis, hogy egy beltéri papír alapanyagú matricát szeretnénk, vagy egy kültéri UV- és vízálló extra réteggel ellátottat.

Ezek nyilvánvalóan mind-mind a matrica nyomtatás árát befolyásolják.

Mikorra kell? Kivitelezési idő, határidő, mint ármeghatározó tényező

Persze, a legjobb ha már tegnapra kész van! 🙂

Viccet félre téve: sokkal nagyobb a kivitelező mozgástere, ha van kellő idő a tervezésre, nyomtatásra, vágásra, csomagolásra stb. Könnyebben csoportosít erőforrásokat, adott esetben beilleszt kisebb projekteket a nagyobbak közé.

A fontos és sürgős matrica-rendelések azonnali kivitelezése a legtöbb helyen extra költséget von maga után. Van, ahol rugalmasan kezelik a dolgot, de mivel idő- és erőforrás átcsoportorítást, újraszervezést igényel, így ez a matrica nyomtatás áremelkedésével jár.

Ami minket illet: mindig igyekszünk gyorsan reagálni a beérkező megkeresésekre és amennyire lehet, figyelembe vesszük a kivitelezési sorrendnél a fontosságot, sürgősséget. 

Matrica nyomtatás árak – összegzés

Igen nehéz számszerűen megadni bármiféle információ (darabszám, kivitel, határidő) ismerete nélkül a matrica nyomtatás árát. A jó hír viszont, hogy ezek célba juttatásával árajánlat kérhető.

Mi ráadásul e célra készítettünk egy interaktív kérdéssort, melynek segítségével gyerekjáték ajánlatot kérni – igyekszünk mihamarabb válaszolni a beérkezett érdeklődésekre.

Az interaktív árajánlatkérő itt érhető el (katt).