BETŰ MATRICA

Ha betű matricát keresel, akkor ne is keress tovább, megtaláltad!

Az ABC minden betűje rendelkezésre áll – töltsd ki az alábbi űrlapot, add meg a kívánt méretet és színt! Rövidesen emailben küldjük az árajánlatot!

 

GET STARTED

0$

Köszönjük, hamarosan a megadott emailen jelentkezünk!

Betű matrica

Interaktív árajánlat-kérő űrlap

Kérlek írd be, milyen betűből szeretnél matricát! Több esetén vesszővel válaszd el őket egymástól, kérlek!

Szélességet vagy magasságot is megadhatsz, fogjuk küldeni ezek alapján a pontos méretet. FONTOS: maximum 30 cm szélesség/magasság elérhető betűnként!

Ha több félét, akkor kérlek listázd, melyik milyen legyen elképzelésed szerint!

Akár az is elég, ha megírod, hogy kisbetű-nagybetű, kézzel írott vagy milyen típust szeretnél!

Ki kell töltened a továbblépéshez!

KÖVETKEZŐ

Árajánlat-kérés

Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

ELKÜLDÖM

Betű matricát az élet számos területén használhatunk. Ha szimplán csak egy feliratot szeretnénk kiragasztani valahova, akkor erre a legegyszerűbb megoldás a matrica.

A hagyományos matricákhoz képest a mi matricáink nem kettő, hanem három rétegből állnak. A hordozópapíron kívül van egy réteg, ami maga a matrica, és van egy extra réteg, ami a transzfer-fólia. Ennek segítségével tudjuk első körben eltávolítani, majd felragasztani a betű matricát a kívánt helyre. 

Alapesetben mi választjuk ki a betűtípust a matricához, de ha kifejezetten van egy betűtípus, amit szeretnél matrica formában látni, akkor ne habozz, írd meg nekünk az interaktív árajánlatkérő segítségével!

Akár komplett feliratot is kérhetsz, sok féle szín és méret áll rendelkezésre.

Nézz körbe az oldalon, mert nagy a választék: autómatrica, laptop matrica, postaláda matrica. kerékpár matrica, motoros matrica, hűtő matrica és még nagyon sok mást megtalálsz!

Ha pedig betű matrica érdekel, akkor a legjobb helyen vagy, töltsd ki a fenti árajánlat-kérőt, és hamarosan válasz emailben megküldjük számodra a részleteket!